Ballonger – Köp hos Kalaspalatset

Ballonger

Ballongdekorationer är perfekta för att dekorera bröllop, förlovningsfest, födelsedagar, babyshowers, fotograferingar och andra fester. De kan användas ensamma eller matchas med andra partytillbehör för att göra en vacker och elegant festdekoration. Ballongdekorationer är enkla att sätta upp men ger tillfredsställande resultat. För att nå en slående effekt av ballongdekorationen är det viktigt att blanda valet av latexballonger och folieballonger. Folieballonger har mer detaljerade tryckningar och former och är fokuspunkten för att betona temat för tillfället. En blandning av latexballonger i pärlfärger, kromytor, marmormönster och genomskinliga konfettiballonger hjälper till att höja festens atmosfär. Det bästa är att välja en huvudfärg för tillfället och matcha latexballongerna i liknande nyanser.

På kalaspalatset.se förbereder vi hela uppsättningar ballonger och tillbehör i olika teman för födelsedagar, fester och bröllop. För varje uppsättning finns folieballonger för att bestämma huvudtemat. Det finns en serie latexballonger som matchar temats färgschema för att passa med folieballongerna. Andra tillbehör som bakgrund / draperier, flaggor, pappersfläktar och LED-lampor ingår också i setet för att göra dekorationen rolig och hel.

Förutom ballongtema så är ballongbågar ett populärt val. För en 5 m lång ballongkedja krävs normalt 80-160 ballonger. För att göra det intressant kan blommor och andra dekorativa bitar läggas till kedjan. Klicka här för mer information om hur man gör en ballongbåge.

Ballongställ är ett annat mångsidigt och spektakulärt tillslag till festerna. Ballongställ kan placeras vid festens ingång och ballongställ som placers på bordet kan användas som festens mittpunkt. Klicka här för mer information om ballongställ och deras olika dekorationsmöjligheter.

Ballonger från kalaspalatset.se är det perfekta tillskottet till din lista över festartiklar att använda i festdesign och dekoration eller som festgodis.

Våra latexballonger är gjorda av förtjockad ren latex för den perfekta roliga upplevelsen. Var och en av våra 12 “(30 cm) latexballong väger 2,8 g, vilket är en nivå upp i ballongens uthållighet än de genomsnittliga 2,2 g latexballongerna på marknaden.
Våra folieballonger har ett brett utbud av temaval. Kanterna är väl förseglade och nästan omöjliga att bryta upp i sömmarna. Klicka här för att lära dig hur man uppnår en längre livstid för folieballongerna.

Viktig infomation om ballonger:
1.Ballonger är inte lämpliga för barn under 3 år. Unga barn kan kvävas av en icke uppblåst ballong eller bit av en trasig ballong. Vuxna bör ta bort ballongerna eller övervaka deras användning med barn under 8 år.

2. ballongens latexmaterial bryts ned i solsken. Ballongens yta blir snabbt matt efter uppblåsning.

3. Juice från citrusfrukter kan reagera på ballongmaterialet. En droppe saft på ballongytan löser snapt upp ballongmaterialet och får ballongen att spricka med en smäll.

4. En ballongpump rekommenderas starkt för att blåsa upp ballonger. Ballonger kräver högt tryck för att blåsas upp. Högre tryck behövs när man blåser upp mindre ballonger. Att blåsa upp ballongen genom munnen kan orsaka att de lokala blodkapillärerna bryts, medan återflödet av högtrycksluft som går tillbaka till munnen kan orsaka lungskador. I de osannolika fall där ballongen spricker under uppblåsning med munnen kan de krossade bitarna skada ögonen och ansiktet.

Sträck lite på ballongerna före uppblåsning. På kalaspalatset.se erbjuder vi ett stort urval av ballonger för alla tillfällen. Våra supersnabba leveranser ser till så att du har dina ballonger i tid till kalaset även om du är sent ute. Genom att köpa ett av våra ballongset i olika teman får du alla dina ballonger i ett klick.

Ta gärna en titt på våra ballongrelaterade artiklar där du kan få tips och råd om hur man gör coola ballongdekorationer och även hur man använder olika ballongtillbehör. Du kan alltid också höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig med dina frågor. Ha ett riktigt superkalas med Kalaspalatset.se!

Show Filters

Visar 1–30 av 622 resultat

Show Filters

Visar 1–30 av 622 resultat