Varukorg
Fri frakt - över 199 kr     1-2 dagars leverans     Säker betalning med Klarna
ballonger

Dekorera med ballonger utan helium

Dekorera med ballonger utan helium

Ballonger är ett utmärkt sätt att dekorera för alla tillfällen. De kommer i olika former och storlekar, färger och mönster som kan matcha din fests tema. Och du behöver inte resa hela vägen till festaffären, för att dekorera med ballonger utan helium är lätt, och resultaten är fantastiska. Du köper enkelt och billigt alla dekorationer på Kalaspalatset.se.

Så om du inte har något helium till hands, prova dessa roliga idéer. Du kommer att se att du kan bestämma dig för att sluta använda helium för alla dina fester.

Vi på kalaspalatset.se anser att ballonger fyllda med helium är en onödig användning av dyrbar tid för att förbereda festen och stress. Dessutom är helium dyrt och även en ändlig natur resurs.

Heliumfyllda ballonger är krångliga:

• Om du inte har helium tank så måste lägga en beställning på fyllda ballonger från en affär.

• De måste hämtas på dagen för festen … lägger till ännu en sak till din att göra-lista,

• Du kan köpa en heliumtank och fylla ballongerna själv, men det är fortfarande en annan uppgift samma dag som festen,

• Naturligtvis finns det också den globala heliumbristen som gör det ännu svårare att bara hitta heliumfyllda ballonger nu för tiden.

• Mest frustrerande är hur barn alltid blir besvikna när ballongerna slutar flyta förbi nästa dag.

Å andra sidan går barnkalas och ballonger ihop som glass och tårta. Du kan ha den ena utan den andra, men tillsammans är de magiska.

Så vi skulle mycket hellre fokusera på att dekorera med ballonger utan helium istället.

Och vet du vad, med lite kreativitet och ny tänkande så finns det MASSOR av alternativ. Du kan till och med få ballongerna att se ut som om de flyter utan helium!

Låt oss först prata om logistik

De flesta av dessa dekorationstekniker kommer att kräva många ballonger för att få den rätta effekten.

Som någon sa: “Ingenting lyckas lika bra som överdrift.” Och det är definitivt fallet när man dekorerar med ballonger. Så det är viktigt att tänka på hur mycket tid det kommer att ta att göra dina ballongdekorationer och hur du håller ditt projekt organiserat.

Hur du blåser upp dina ballonger

Det finns alltid det klassiska alternativet att samla familjen och pusta och pusta ihop för att blåsa upp dina ballonger. Men om du har begränsad tid, så är här några andra alternativ för dig:

• Alla jag känner som har en ballongpump älskar det. Jag använde den här pumpen till min dotters födelsedag förra sommaren och det var en enorm tidsbesparing. Mina barn och jag fyllde över 100 ballonger på cirka 30 minuter. (Och barnen tyckte att pumpen också var väldigt rolig, vilket är en helt annan nivå av hjälp.)

Kan du blåsa upp dina ballonger dagen innan?

Generellt sett, ja, du kan blåsa upp dina ballonger dagen innan. Och du kan till och med sätta ihop några av dessa dekorationer i förväg! Vi rekommenderar dock att blåsa upp ballongerna samma dag som festen om tiden tillåter, så att de håller sig vackra under festen.

Som sagt, det finns några tips att tänka på:

• Billiga ballonger kanske inte håller lika bra. Du vill se till att du får ballonger som är tillräckligt robusta för att förhindra att för mycket luft läcker ut över natten.

• Så länge du inte blåser upp dina ballonger för stora hjälper det att placera dem i genomskinliga soppåsar för att hindra dem från att ta över ditt hem.

• Använd genomskinliga soppåsar eller genomskinliga ballongpåsar för att hålla dina ballonger organiserade efter färg så att du snabbt kan få tag i exakt den ballong du behöver när du dekorerar.

• Om du har tillräckligt med bilutrymme kan du också använda soppåsar eller genomskinliga ballongpåsar som gör det lättare att transportera ballongerna om du festar någon annanstans.

Här är några förslag på dekorationer med ballonger utan helium

Ballongbågar

ballongbågar
ballongbågar

Ballongbågar är enormt populära just nu, och av goda skäl. De skapar en fantastiskt wow faktor för en billig peng. På kalaspalatset.se har vi massor med fina ballongbågar att välja mellan för alla tillfällen.

Heliumfri ballongkonst

I likhet med ballongbågar använder ballongkonst ett överflöd av ballonger för att skapa utseendet på något annat föremål. De kan förvandlas till pelare, blommor eller till och med gigantiska utställningar som fantastiska ballong frukter. Det är bara fantasin som sätter gränser på vad man kan göra med ballonger.

Gör en ballonggirland

Kan jag berätta hur mycket jag älskar den här idén? Ärligt talat, jag kan inte vänta med att göra en till mina barns nästa kalas.

Häng helt enkelt ballonger utan helium (bara vanlig gammal luft) på ett snöre och använd sedan några krokar för att hänga upp dem högt. Du kan göra det ännu enklare genom att använda stark tråd och en nål för att snöra dina ballonger.

Vill du ta det ett steg längre? Gör en krans med vattenballong och häng den utomhus! Vi har definitivt satt detta på vår lista över sommaraktiviteter att göra i år. Här gäller det att man ser till att girlangen är ordentligt säkrad och hur man förhindrar att den hänger ner för lågt.

Häng ballonger från taket

takballonger
takballonger

Nu är den här skärmen bara fantastisk, eller hur? Häng ballonger utan helium upp och ner från taket. Och det ger fortfarande känslan av flytande ballonger, men utan strul med helium. Och allt som krävs är ballongfästen och lite tråd. Se våra vackra takballonger här.

Gör en stor entré

Detta är en lite annorlunda version av samma teknik ovan. Men istället för att hänga ballongerna från bandet och taket, använd serpentiner och hängde dem i dörröppningen. Hur kul skulle det vara att gå in på en fest på detta sättet?

Använd ett nät

Det här alternativet är fantastiskt för fester med sjöjungfru, strand eller luau-tema.

Genom att använda ett nät kan man även hänga ballonger vertikalt på en vägg bakom ett buffébord. Man kan även skapa en ballongbågseffekt. Snacka om en billig och fantastisk bakgrund!

Bonus: Nätet gör det också enkelt att lägga till utsmyckningar som klämmor, blommor och silkespapperspumpar utan att behöva lägga till några fler krokar eller hål på dina väggar.

Fyll golvet

Det överlägset enklaste alternativet av dem alla … fyll latexballonger och låt dem sedan bara flyta runt golvet.

Det fina med detta är att det i princip fungerar som en festaktivitet. Barn kan leka i timmar med ballonger!

Se bara till att inte göra detta för fester med småbarn och små barn som fortfarande stoppar allt i munnen då det kan vara en säkerhetsrisk.

Nu är det din tur Du kan ta någon av dessa idéer för att dekorera med ballonger utan helium och anpassa dem för din fest. Möjligheterna är oändliga med bara lite kreativitet (och en bra ballongpump).När du handlar på kalaspalatset.se betalar du alltid tryggt och säkert med Klarna.https://www.klarna.com/se/

Snabb 1-2 dagars leverans

Spårbart med Postnord

14 dagars öppet köp

Ångra dig om du inte är nöjd

Fri frakt

Fri frakt vid beställning över 199 kr

Säker betalning med Klarna

Tryggt och säkert