Varukorg
Fri frakt - över 199 kr     1-2 dagars leverans     Säker betalning med Klarna

Vad är dubbelskiktade ballonger och varför används de?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vad är dubbelskiktade ballonger och varför används de?

Några av de ballonger som finns på Kalaspalatset.se är dubbelskiktade ballonger. Vad är en dubbelskiktad ballong? Det innebär att det finns en latexballong inuti en annan i en annan färg.

I den här artikeln berättar vi varför man gör det och hur du lättast använder en dubbelskiktad ballong.

Två lager av latexballonger gör slutprodukten robustare och kombinationen av de två färgerna ger en fylligare färg (mindre transparent) och en mycket mer elegant effekt.

 

Ta den här produkten som ett exempel. Den mörkröda färgen uppnås genom att sätta en svart ballong inuti en röd latexballong, vilket gör att den röda färgen är djupare och fylligare. Ett annat exempel är tex. att ha en vit ballong utanpå en svart ballong för att uppnå en fyllig grå färg.

Kalaspalatset.se originalartikel. Kopiering eller omläggning utan tillstånd är inte tillåten.

Ovanstående bilder visar att en pärlvit kombinerad med en pärlröd latexballong ger en fin pärlballong med antydan till rött. En röd latexballong utanpå en svart latexballong gör färgen fylligare. Med en matt vit latexballong utanpå en lila ballong så kan man uppnå en söt ljuslila färg.

Du kanske känner att en dubbelskiktad ballong kan vara svår att pumpa upp eller binda. Oroa dig inte. Det är inte svårt alls!

En dubbelskiktad ballong är lite svårare att blåsa upp i jämförelse med en enda ballong. Men det är fortfarande hanterbart om du vill blåsa upp den med en manuel ballongpump eller med munnen.

Att binda ihop båda lagren av latexballongerna hade varit svårt. Men du behöver bara behöver binda upp den inre ballongen! När du har blåst upp den dubbelskiktade ballongen, drar du ut den inre ballongens ände och använder antingen dina hander eller bindningsverktyget och knyter endast en knut på den inre ballongen. Voila! Du är färdig!

Ha kul med ballongerna från kalaspalatset.se!

 

Kalaspalatset.se originalartikel. Kopiering eller omläggning utan tillstånd är inte tillåten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Snabb 1-2 dagars leverans

Spårbart med Postnord

14 dagars öppet köp

Ångra dig om du inte är nöjd

Fri frakt

Fri frakt vid beställning över 199 kr

Säker betalning med Klarna

Tryggt och säkert