Ballongbåge Regnbåge på moln #1 – Pastell

Få ett fantastiskt fest firande med denna otroligt fina ballongbåge!

Se mer information nedan.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

289.00 kr

(1 kundrecension)
Artikelnr: K305908669
12 Kunder tittar på den här produkten nu!

Trygg och säker betalning med:

Beskrivning

Ballongbåge Regnbåge

Få ett fantastiskt fest firande med denna otroligt fina ballongbåge i form av en regnbåge på moln bestående av hela 72 ballonger.

Följande är inkluderat:

 • 8 st 30 cm matt röd färgade latexballonger
 • 16 st 30 cm matt vit färgade latexballonger
 • 8 st 30 cm rosa pastell färgade latexballonger
 • 8 st 30 cm orange pastell färgade latexballonger
 • 8 st 30 cm gul pastell färgade latexballonger
 • 8 st 30 cm grön pastell färgade latexballonger
 • 8 st 30 cm blå pastell färgade latexballonger
 • 8 st 30 cm lila pastell färgade latexballonger
 • 100 st ballongfästen (glue dots)
 • 5 m fästremsa, kan klippas i längd efter behov.

Det tar ca 1-2 timmar för en person att förbereda ballongbågen. Vi rekommenderar starkt att samtidigt köpa en ballongpump för att underlätta uppsättningen. Det kan köpas här.


Hos Kalaspalatset.se betalar du tryggt och säkert med
 

 

Fördelar med ballongbågar

Ballongbågar är ett roligt och festligt sätt att dekorera för alla tillfällen. Här är några saker som gör dem särskilt roliga.

1. Anpassningsbara:

Ballongbågar kan anpassas för att matcha alla färgscheman eller tema. De kan göras i en mängd olika storlekar och former, och kan användas för att skapa olika effekter, till exempel en traditionell båge eller en mer modern, skulpturell design.

2. Färgglada:

Ballongernas ljusa färger och lekfulla former gör omedelbart människor på gott humör och tillför en rolig och festlig känsla till ditt evenemang.

Lätt att sätta upp: Ballongbågar är lätta att sätta upp och ta ner. Till skillnad från andra typer av dekorationer, som blommor eller belysning, kräver ballongbågar inte mycket tid och ansträngning att montera.

3. Hållbar:

Ballongbågar från kalaspalatset.se är gjorda med starka, högkvalitativa ballonger som tål slitaget av en händelse. Det betyder att de kommer att hålla under hela ditt evenemang och inte behöver bytas ut så ofta.

4. Mångsidighet:

Ballongbågar kan användas i en mängd olika miljöer, både inomhus och utomhus. De kan också användas som fokuspunkter eller bakgrunder.

5. Foton:

Ballongbågar är också ett utmärkt val för fotobakgrunder. De kan ge en färgstark och lekfull bakgrund för bilder tagna under evenemanget.

6. Variation:

Ballongbågar finns i olika former och storlekar vilket ger mer frihet och kreativitet vid inredning. Vissa är gjorda med helium och vissa är luftfyllda, vissa är runda och vissa är fyrkantiga. Detta ger fler alternativ och möjligheter för kreativ inredning.

7. Stämningsförbättring:

Ballongbågar kan användas för att skapa en festlig atmosfär och kan användas i en mängd olika miljöer. De kan också användas för att skapa en brännpunkt eller en bakgrund. Med så många fördelar är det lätt att förstå varför ballongbågar har blivit ett populärt val för att dekorera evenemang av alla slag.

Hittar du inte ballongbågen du letade efter? Hör då av dig till oss så gör vi vårt bästa att sätta ihop en ballongbåge enligt dina önskemål.

Se hela vårt urval av fina ballongbågar här.

Specification

Overview

Processor

Display

RAM

Storage

Video Card

Connectivity

Features

Battery

General

Kundomdömen

5
omdöme
1
0
0
0
0

1 recension av Ballongbåge Regnbåge på moln #1 – Pastell

Clear filters
 1. Rebecka T

  Vår dotter är väldigt intresserad av regnbågar och hon älskade denna ballongbåge. Den snabba leveransen var också ett plus då jag var lite sent ute med att beställa…

  0
  0
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5
1 2 3 4 5