ballonger med ballongställ rund #10
Ballonger – 30 st + ballongställ med ring #10
299.00 kr 249.00 kr Lägg till i varukorg
Rea!

Ballonger – 30 st + ballongställ med ring #10

249.00 kr

-17%

Magnifikt dekorationsset innehållande 30 stycken ballonger i olika färger och ett stort ballongställ med ring. Se mer information nedan.

Hos Kalaspalatset.se betalar du tryggt och säkert med

Ballonger – 30 st + ballongställ med ring #10

Skapa en snygg och unik dekorationsuppsättning med detta fantastiska set som innehåller hela 30 stycken ballonger i olika färger. Dessa ballonger fästes enkelt på den med följande ballongställningen. Passar utmärkt som dekoration för att fira födelsedagar, kalas och andra tillställningar.

Ballongstället har en total höjd på ca 163 cm och kan sättas antingen på bordet eller golvet. Var det än sätts så kommer det dra blickarna till sig.

Innehåll:

  • 14 x roseguld krom färgad latexballong
  • 14 x rosa makaron färgad latexballong
  • 2 x rosa krom färgad latexballong
  • 1 x ballongställ med ring

OBS: övriga dekorationer/produkter på bilden ingår ej


Hos Kalaspalatset.se betalar du tryggt och säkert med
 

 

Hitta ballonger i alla färger, storlekar och former för ditt nästa firande

Ballonger är ett roligt sätt att skapa vackra, unika utställningar och buketter. Kalaspalatsets samling av luftfyllda eller heliumfyllda ballonger har ett brett sortiment av stilar, färger och teman som kommer att glädja festdeltagare i alla åldrar. Våra födelsedagsballonger inkluderar en rad olika teman – oavsett om du letar efter ikoniska karaktärer eller unika ballonger i foliematerial, har vi det du behöver för att skapa den rätta looken för ditt tillfälle. Använd våra bokstavsballonger för att stava ut roliga meddelanden, namn eller händelser. Sifferballonger är perfekta för att fira åldrar och numeriska milstolpar. Är du redo att skapa en fantastisk look för ditt firande? Utforska vår samling av ballonger och köp dina idag!

Ballongställ är ett enkelt men effektivt redskap för att skapa unika dekorationer som verkligen skiljer sig från det vanliga. Ett set som innehåller både ballonger och ballongställ har du alla tillbehör du behöver. Att montera upp ballongstället är snabbt och enkelt gjort. Skulle du köra fast vid installationen kan du ta en titt på vår instruktionsguide som beskriver i detalj hur man gör. Du är dessutom alltid välkommen att kontakta vår vänliga kundtjänst för ytterligare hjälp.

Det är bara fantasin som sätter gränser för vilka mästerverk du kan göra med ett ballongställ. Välj att sätta ballongerna enligt vår bild eller hitta på ditt eget sätt att arrangera dem på.

Kalaspalatset.seBallonger och kalasdekorationer till låga priser.

Varumärke

NL Ballonger

NL Ballonger tillverkar och säljer ballonger av hög kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ballonger – 30 st + ballongställ med ring #10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *