Varukorg
Fri frakt - över 199 kr     1-2 dagars leverans     Säker betalning med Klarna
Ballongbåge

Hur gör man en ballongbåge – del 2

Ballongbåge – DIY

Om du skapar din egen gör-det-själv-ballongbåge, se till att du köper högkvalitativa latexballonger, eftersom billigare ballonger inte kommer att tåla det drag och vridning som krävs när du placerar kransen på plats och kommer troligen att spricka.

Billiga latexballonger är inte bara dåliga för miljön utan färgvariationen kommer att märkas när de väl är uppblåsta och kommer inte att hålla särskilt länge. Ballonger av hög kvalitet kommer att se till att färgen är konsekvent och att din ballongbåge fortfarande kommer att se vacker ut före, under och efter festen.

Lägg till tillbehör till ballongbågen som blommor, lövverk, pappersblommor eller band för att lägga till en speciell känsla till ditt fantastiska konstverk. Lägg till dessa extra tillbehör efter att ballonggirlangen har monterats och installerats och alla färska föremål bör läggas till på evenemangsdagen för att förhindra att de vissnar.

Ha allt du behöver för att börja montera till hands. Det första steget är att se till att du har bestämt dig för var du vill hänga ballongbågen och ha dina krokar eller motsvarande installerade. För att göra processen så enkel som möjligt, samla ihop din sax, snöre/tråd och alla ballonger redo.

Vanliga frågor

Behöver jag använda helium?

Våra ballonger är lämpliga för luftuppblåsning så du behöver inte använda helium, det är till och med bättre att använda endast vanlig luft. Vi rekommenderar att du använder en ballongpump (hand eller elektrisk) för att göra uppblåsningsprocessen enklare och snabbare.

Hur lång tid tar det att montera ballongbågen?

Det kommer att ta cirka 30 – 45 minuter att göra bågen om du använder en ballongpump, och det komer definitivt att göra uppblåsningen snabbare och lättare. Största delen av tiden kommer att ägnas åt att blåsa upp ballongerna och resten till att lägga till dem till bågen.

När bör jag göra ballongbågen?

Vi rekommenderar att blåsa upp ballongerna så nära festen som möjligt. Detta för att försäkra dig om att ballongerna ser fina ut. Så om du har tid så gör det samma dag som festen. Dagen innan bör vara ok då detta förhindrar en stress i sista minuten på festdagen och onödig stress. För bästa resultat när du förbereder din ballongbåge i förväg, förvara ballongbågen eller de löst uppblåsta ballongerna borta från värme, sol och hög luftfuktighet. Om möjligt, förvara de uppblåsta ballongerna i en förseglad påse för att förhindra att de tappar sin glans, blir grumliga eller oxiderar.

Hur länge håller min ballongbåge?

Ballonggirlanger som är uppblåsta kan hålla i upp till 1-2 veckor innan färgen börjar oxidera och de börjar tappa luft. Olika temperaturer och luftfuktigheter kan påverka dessa tidpunkter, särskilt om du installerar utomhus på grund av UV-strålar från solen.

Hur hänger jag upp ballongbågen?

Vi rekommenderar att man använder krokar och antingen tråd eller snöre så att girlangen blir fristående.

Vilken ballongpump rekommenderar ni?

Vi rekommenderar  denna handpump, eftersom den blåser upp både vid tryck- och dragtakten är mycket effektiv.

Är era ballonger biologiskt nedbrytbara?

Våra premiumballonger är gjorda av naturgummilatex och är biologiskt nedbrytbara. När du är klar med din ballonggirland, smäll dem och kassera dem på rätt sätt för att hjälpa till att hålla våra djur säkra och vår miljö ren.

Letar du efter en babyshowerballongbåge eller en bröllopsballongbåge, kommer vårt eleganta sofistikerade ballongpartykit att skapa det ultimata uttalandet.

VARNING: Barn under åtta år kan kvävas av ouppblåsta eller trasiga ballonger. Vuxen tillsyn krävs. Håll ouppblåsta ballonger från barn. Kassera trasiga ballonger på en gång. Blås alltid upp ballongen med ballongpump. Blås aldrig upp ballongen genom munnen. Tillverkad av naturgummilatex.

På kalaspalatset.se har vi ett stort urval ballonger och ballongbågar av hög kvalitet. Betalning sker alltid tryggt och säkert med Klarna.

Snabb 1-2 dagars leverans

Spårbart med Postnord

14 dagars öppet köp

Ångra dig om du inte är nöjd

Fri frakt

Fri frakt vid beställning över 199 kr

Säker betalning med Klarna

Tryggt och säkert