sifferballonger
Sifferballong Set, 6, roseguld, 115 cm

Sifferballong Set, 6, roseguld, 115 cm

49.00 kr

Med detta fantastiskt fina ballongset kommer era sifferballonger verkligen att sticka ut och bli något alldeles extra.

Se nedan för mer information.

Hos Kalaspalatset.se betalar du tryggt och säkert med

Sifferballong Set

Med detta fantastiskt fina ballongset kommer era sifferballonger verkligen att sticka ut och bli något alldeles extra. Passar utmärkt för att fira en liten princessa på hennes födelsedag då det inkluderar en rosa färgad princess krona med texten “Happy Birthday Princess”.

Ballongset som innehåller:

  • 1 st rose färgad folieballong i form av en siffra
  • 1 st folieballong i form av en princess krona
  • 4 st mörkrosa latexballonger
  • 7 st ljusrosa latexballonger
  • 2 st långa latexballonger för att knyta upp ballongerna med
  • 1 st ballongfäste

För instruktioner hur man sätter ihop ballongsetet se här.


Hos Kalaspalatset.se betalar du tryggt och säkert med
 

 

Vad är sifferballonger?

En sifferballong är en typ av folieballong i form av ett nummer. De kommer vanligtvis i stora storlekar och är gjorda av ett lätt, hållbart material som kan blåsas upp med luft eller helium. De används ofta som dekorationer för speciella tillfällen som födelsedagar, årsdagar och milstolpsfiranden.

Siffran på ballongen representerar vanligtvis åldern på personen som firar födelsedagen, datumet för årsdagen eller något annat speciellt nummer som har betydelse för händelsen.

Nummerballonger finns i en mängd olika färger, och de kan användas individuellt eller kombineras för att bilda ett större antal eller budskap.

De kan användas på en mängd olika sätt, till exempel som en fotobakgrund, mittpunkt på bordet eller för att skapa ett speciellt nummer som är viktigt för personen som firar födelsedagen.

Varför blir festen bättre med en sifferballong?

Sifferballonger, särskilt stora foliesifferballonger, är ett populärt dekorationsval för födelsedagsfester eftersom de ger en festlig och högtidlig touch till festen. Ballongernas ljusa färger och stora storlek drar till sig uppmärksamhet och skapar en rolig och spännande atmosfär.

Sifferballonger hjälper också till att ange åldern på personen som firar födelsedagen, vilket tydligt visar att det är en födelsedagsfest.

De kan användas som fotobakgrund, vilket ger en vacker och unik bakgrund för fotografier av födelsedagsfesten. De kan även användas som en samlingspunkt för att dekorera festområdet, oavsett om det är i trädgården, vardagsrummet eller någon annan plats.

Sifferballonger kan också användas för att skapa ett speciellt nummer som är viktigt för den person som firar födelsedagen, till exempel den ålder de fyller, födelsedatumet eller favorit nummer.

De kan användas för alla typer av födelsedagskalas, oavsett om det är för ett barn, tonåring eller vuxen.

De kan också användas som festtema, det är enkelt att dekorera resten av festen utifrån de nummerballonger du väljer. De är prisvärda och lätta att blåsa upp.

Sammantaget är sifferballonger ett mångsidigt och visuellt tilltalande dekorationsval som kan bidra till att skapa en festlig och minnesvärd upplevelse för födelsedagsfesten.

Kalaspalatset.se har ett stort urval av sifferballonger i massor av olika färger och mönster.

Vad är ett sifferballong set?

Ett sifferballong set är en samling ballonger som tillsammans sätts ihop för att göra en vacker och tilltalande fest dekoration. Oftast består det av ett antal latexballonger, sifferballonger och eventuellt andra folieballonger som till exempel en stjärna eller liknande.

Sifferballongen utgör det centrala blickfånget och de övriga ballongernas funktion är att förhöja sifferballongen så att dekorationen blir mäktigare och mer unik.

Fördelen med ett sifferballong set?

Fördelen med ett sifferballongset är att du får en fin och stor dekoration på en gång. Du slipper alltså köpa många olika packet ballonger och själv försöka mixa dem ihop.

Då kalaspalatset.se erbjuder många olika varianter på sifferballongset så kan du hitta just den designen som passar dig bäst.

Har du förslag på en design som du inte hittar bland vårt stora urval så är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Så gör vi vårt bästa att sätta ihop ett set enligt dina önskemål. Kontakta vår kundtjänst här.

Vi lägger även löpande upp nya sifferballongset så tänk på att komma tillbaka och se vårt utbud med jämna mellanrum.

Se hela vårt utbud av sifferballongset här.

Då ett sifferballongset innhåller många ballonger så rekommenderar vi starkt att använda en ballongpump för att underlätta uppblåsningen. Du kan köpa ballongpumpar här.

Alla ballonger som säljs på kalaspalatset.se är av hög kvalitet och har genomgått grundliga kvalitetskontroller innan de skickas ut.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sifferballong Set, 6, roseguld, 115 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *