Varukorg
Fri frakt - över 199 kr     1-2 dagars leverans     Säker betalning med Klarna
ballonger

Dekorera med ballonger på Alla hjärtans dag

Skapa romantik genom att dekorera med ballonger.

Ballonger är något som kan förknippas med glädje, lycka och munterhet. Alla festliga tillfällen blir bättre med ballonger. Det finns så många saker som man kan göra med ballonger som inte är möjliga med något annat dekorativt material.

Ballonger kan ha olika storlekar, former, färg och material och därför finns det ett obegränsat antal sätt att arrangera dem och skapa festliga dekorationer. Du kan enkelt få fram dina kreativa instinkter tack vare ballonger.

Alla hjärtans dag är en sådan dag där du kan försöka vara mer kreativ för att göra evenemanget mer speciellt.

Ingenting kan ersätta hjärtformade ballonger. Du kan dekorera hela hemmet med hjärtformade ballonger i olika storlekar och som är röd färgade. Du kan bjuda din partner på en ballongbukett. 

Istället för att gå på restaurang kan du gå till en picknickplats och knyta ballonger på en lämplig plats. Detta kommer att vara förplanerad aktivitet. Det kommer att överraska din partner mycket.

Bygg en miniskog av ballonger i rummet med några ballonger hängandes från taket och några på golvet. Ordna takballonger som kommer att sväva ovanför matbordet. 

takballonger hjärtan
takballonger hjärtan


 Det kan även finnas skyltar av miniballonger. Detta kommer att få bordet att se mer elegant ut. Skriv personliga meddelanden på ballongerna eller inuti ballongerna. Be din partner att spränga den för att läsa meddelandet.

Bygg en båge på dörren och be din partner att gå in genom bågen. Dessa bågar kan vara gjorda av ballonger, en så kallad ballongbåge. Ta två ballonger och bind ihop dem sida vid sida och fäst dem på väggen. 

Skriv sedan namnen på dig och din partner på dem. Du kan skapa en stor hjärtform med ballonger på väggen och inuti den kan du sätta fast alla minnesvärda bilder på dig och din partner. Detta kommer att ge en nostalgisk känsla och göra din dag mer minnesvärd. 

Det är inte nödvändigt att allt ska vara i en hjärtform. Om din partner älskar något speciellt så kan du göra en form av det. Om partnern gillar mat kan du dekorera huset med ballonger i form av munkar, frukter, kakor, godis etc. Om partnern gillar animerade karaktärer kan du sätta upp bilder av animerade karaktärer på ballonger. 

Det finns ballonger i olika former och storlekar tillgängliga på marknaden. Du kan göra en blomsterballongbukett och överraska din partner. Du kan också ha en hjärtformad ballong med namnet på partnern inuti. 

Vi hoppas att du nu har fått några idéer som du kan använda till din nästa alla hjärtans dag för att göra dagen väldigt speciell för dig och din partner.

Se alla våra alla hjärtans dag inspirerande ballonger och dekorationer här.

Hos kalaspalatset.se betalar du alltid tryggt och säkert med klarna.

Relaterade produkter

Snabb 1-2 dagars leverans

Spårbart med Postnord

14 dagars öppet köp

Ångra dig om du inte är nöjd

Fri frakt

Fri frakt vid beställning över 199 kr

Säker betalning med Klarna

Tryggt och säkert