Varukorg
Fri frakt - över 399 kr     1-2 dagars leverans     Säker betalning med Klarna
Hur får man folieballonger att stå upp

Hur får man folieballonger att stå upp – Del 2

Hur får man folieballonger att stå upp

I denna artiklen, Hur får man folieballonger att stå upp, går vi igenom hur man kan göra för att få ballonger att stå upp. Hur får man folieballonger att stå upp då? Ballonger har alltid varit och är fortfarande det mest spännande tillbehöret för att ge din fest eller evenemang en livfull och glad anda. Stora som små så älskar vi alla ballonger.

Ballongdekorationer är perfekta för att dekorera bröllop, förlovningsfest, födelsedagar, baby shower, fotograferingar, barnkalas och andra fester. De kan användas ensamma eller matcha med andra partytillbehör för att skapa en vacker och elegant festdekoration. Ballongdekorationer är enkla att sätta upp men ger ett fantastiskt resultat. För att nå en slående effekt av ballongdekorationen är det viktigt att blanda valet av latexballonger och folieballonger. Folieballonger har mer detaljerade tryck och kommer i olika former och är huvudpersonen för att betona temat för tillfället. En blandning av latexballonger i pärltoner, metallisk, marmormönster och transparenta konfettiballonger hjälper till att höja festens atmosfär. Det bästa är att välja en huvudfärg för tillfället och matcha latexballongerna i liknande nyanser.

Har du någonsin känt dig lite clueless när det gäller ballongdekorationer? Bilderna du ser online är fina. Men hmmm … Hur får jag det att se ut så också?

Oroa dig inte. Kalaspalatset.se är inte bara din ballongleverantör utan också din ballongdekorationshjälpare! Därför har vi en pågående serie artiklar om hur man gör det intressant att dekorera med latexballonger och folieballonger som du köper på kalaspalatset.se.

Den här artikeln är en uppföljning av den tidigare artikeln på kalaspalatset.se om ”Hur man får folieballonger att stå upp”. I den här artikeln kommer vi att prata om en alternativ metod för att fästa den stora folieballongen på latexballongfoten, om du tycker att det är för svårt att binda ihop dem med den långa ballongen.

I vår tidigare artikel nämnde vi att det är stadigare att använda den långa ballongen i vårt sifferballongset för att binda den stora folieballongen hela vägen till botten av latexballongfoten. Det  är det mest stabila sättet att göra det, med tanke på att ballongerna står på golvet och det är svårare att trilla ner. Det kan dock vara lite trixigt, man måste ta hänsyn tilll längden på den långa ballongen, så det är kanske inte det enklaste sättet att fästa den stora folieballongen på.

Så som ett alternativ kan du prova istället prova det här:

Du behöver: sifferballongset från kalaspalatset.se och lite tejp eller dubbelsidig tejp.

Steg 1-4 är desamma som föregående metod:

Steg 1. Ta ut alla ballonger. Blås upp de 4 ballongerna för det nedre lagret av sifferballongsetet.

Steg 2. Separera ballongerna i grupper om två ballonger och binda ihop varje par.

Steg 3. Fläta samman två par av ballongerna i flera omgångar för att bilda en klöverform. Detta är det färdiga tillståndet för bottenlagret. Kalaspalatset.se originalartikel. Kopiering eller omläggning utan tillstånd är inte tillåten.

Steg 4. Använd samma metod för att göra det andra lagret av klöverform i den andra färgen. Stapla de två lagren.

OBS: alla ballonger i uppsättningen har samma urspungsstorlek. Men det rekommenderas att ballongerna blåses i olika slutliga storlekar. Det nedre lagret på de fyra ballongerna ska vara det största, som är cirka 25 – 30 cm i diameter. Det andra lagret av de fyra ballongerna kan vara lite mindre enligt tycke och smak. Här är vår artikel om storlekar på latexballonger och folieballonger.

Steg 5. Ta den långa ballongen som är inkluderad i satsen, använd den som ett gummiband och bind ihop de två lagren av latexballongerna.

Steg 6. Istället för att binda den stora folieballongen till den nedre latexballongfoten med den långa ballongens “gummiband” använder vi nu dubbelsidiga tejpen och sätter den på det övre lagret av latexballongbunten mot den stora folieballongen. Om du inte har dubbelsidig tejp, använder du enkelt vanligt tejp och gör det till en ring med limsidan vänd utåt. Kalaspalatset.se originalartikel. Kopiering eller omläggning utan tillstånd är inte tillåten.

Steg 7. Den sista delen är den övre dekorationen. De tre latexballongerna blåses till en ännu mindre storlek. Tre av dem är ihopbundna. Använd klistermärken som medföljer i setet för att fästa gruppen med 3 ballonger på toppen av den stora folieballongen.

Steg 8. Fäst den övre folieballongen på gruppen med tre ballonger med resten av klistermärkena.

Steg 9. Voila! Ballongstället är klart! Sätt den vid ingången till er fest eller i mitten av rummet så att alla ser den!

I vår nästa artikel kommer vi att prata om den mest populära dekorationen av latexballonger, nämligen ballongbågen, som också kallas ballongkrans.

Hoppas du fått några bra tips i denna artiklen, Hur får man folieballonger att stå upp.

Vi ses nästa gång!

På kalaspalatset.se betalar du alltid tryggt och säkert med Klarna och njuter av snabb och spårbar leverans med Postnord.

Kalaspalatset.se originalartikel. Kopiering eller omläggning utan tillstånd är inte tillåten.

Relaterade Produkter

Du har läst artiklen, Hur får man folieballonger att stå upp.

Snabb 1-2 dagars leverans

Spårbart med Postnord

14 dagars öppet köp

Ångra dig om du inte är nöjd

Fri frakt

Fri frakt vid beställning över 399 kr

Säker betalning med Klarna

Tryggt och säkert