Tips & Råd

Ballonger dekorationstips – del 4

Ballonger LED marmorfärgade

Ta ballongdekor utomhus

Om du gör utomhusballongdekorationer finns det några speciella krav att tänka på. Solsken och vind är inte skonsamt mot ballonger. Solen kan få ballonger att expandera och explodera, särskilt mörka färger som suger upp mer värme. Blås upp ballongerna till full storlek och släpp ut cirka 25 % av luften för att sträcka ut dem för att undvika överdriven uppblåsning. Helium- eller luftfyllda latexballonger börjar brytas ner i solljuset.

Ett annat tips är att skapa ballongarrangemang för skyddade områden under uteplatser, lusthus och verandor. Du kan sätta presenningar eller annat skydd på gräset eller grönskan för att förhindra att ballonger slår. Om du bor i ett klimat med hög luftfuktighet kan latexballonger smälta samman. Var särskilt försiktig när du inreder med dessa. Fäst dessutom heliumballonger säkert till utomhusstrukturer, trädgrenar eller uteplatsstolpar med bindeklämmor. Använd upplysta latexballonger för kvälls- och nattevenemang. Du kan placera dem längs gångvägar, uppfarter eller trädgården genom att fästa dem på golfutslagsplatser och placera dem i rader eller kluster.

Var kan man köpa billiga ballonger?

Ballonger köper man billigt och enkelt på kalaspalatset.se/ballonger-1/

Gör ballong kransar

Oavsett om du hänger dem från ljuskronor eller linjegångar, kommer ballonggirlanger att slå igenom. En ballonggirland är ett enkelt projekt. Du kan hitta ballonggirlanger i samordnande storlekar och färger online. Vi rekommenderar att du blåser upp några ballonger av varje färg och sätter dem i ballongtejp i grupper om 15 till 18, och upprepar sedan.

Ett annat tips att tänka på är kraften i ballongkranstejp. Denna ljusa tejp har hål, vilket gör det enkelt att fästa ballongerna. Börja med att blåsa upp alla ballonger, håll ett öga på de olika färgerna och sätt in dem på ballongtejpen. Att använda tejp är enklare än att fästa ballonger med garn. Använd ett sortiment av ballongstorlekar för att skapa mer inverkan på din krans. Oavsett hur du konstruerar ditt arrangemang, klipp inte av tejpen förrän du har rätt storlek. Fäst sedan kransen på krokar, pelare eller till och med små spikar för att hålla den på plats för ditt evenemang.

Var kan man köpa billiga ballonger?

Ballonger köper man billigt och enkelt på kalaspalatset.se/ballonger-1/

Lägg till några ballonger till din bordsbild

Skippa blommorna och använd ballonger för att skapa ett unikt bord i mitten av ditt nästa evenemang. Det är det enkelt att skapa en mittpunkt genom att stapla ballonglager. Bordsdekoren är den perfekta platsen att använda metalliska, pärlemorskimrande eller mönstrade ballonger för att göra ett uttalande. De föreslår att man fyller en vattenballong med vatten för att använda som bas. Fyll sedan fem prickiga ballonger med luft och fäst dem med en fiskelina runt basen. Avsluta med att lägga till ett lager av tusenåriga rosa ballonger och en folieballong i mitten.

En annan idé är att göra en ballongbukett. Det här arrangemanget kräver bara en handfull ballonger, helium, band, sax och ett föremål – som ett gosedjur, leksak eller blomsterarrangemang – för mitten. Blås upp, försegla och knyt band till ballongerna och gruppera dem i kluster av varierande höjd. Accenter som tofsar, folieballonger, band, godis och blommor fyller i brister och tomma fläckar. Dina gäster kommer att älska uppmärksamheten på detaljer.

Var kan man köpa billiga ballonger?

Ballonger köper man billigt och enkelt på kalaspalatset.se/ballonger-1/