Tips & Råd

Hur man dekorerar med ballonger – del 2

Ballonger blå konfetti

Var köper man ballonger billigt?

Ballonger köps enkelt på: https://www.kalaspalatset.se/ballonger-1/

Skapa en imponerande ballongvägg

Perfekt för att ta minnesvärda selfies och gruppfoton, en ballongvägg som bakgrund kommer att göra ett uttalande vid ditt nästa evenemang. Tänk bara på att det tar några timmar att bygga en ballongvägg och kräver att man blåser upp några hundra ballonger. Du behöver en limpistol eller maskeringstejp, en ballongpump och ett sortiment av ballonger för konstruktion. Även om du kan bygga en ballongvägg av vilken storlek som helst, bör väggen vara tillräckligt hög och bred för att passa gästerna. De föreslår att du köper fler ballonger än du tror att du kommer att använda. Du kan alltid returnera oöppnade paket efter att din vägg är klar.

Istället för att fästa ballongerna direkt på väggen, föreslår många designers att man använder bärbara bakgrunder eller skärmar. Du kan också fästa ballongerna på kolumner. För att bygga din ballongvägg, börja med att blåsa upp alla ballonger till olika fyllighetsnivåer. När du har knutit ballongerna fäster du två ballonger. Upprepa denna process tills de flesta ballongerna är i par. Använd tejp eller en limpistol för att fästa varje ballongpar på basen, blanda storlekar och färger. Fyll sedan i tomma fläckar med små ballonger. Lägg till djup med ballonggirlanger, som du kan skapa genom att trä och linda ballongpar på fiskelinan och lägga till ytterligare en duo. Komplettera looken med accenter som folieballonger, blommor och rosetter.

Vart köper man bra ballonger?

Ballonger köps enkelt och billigt på: https://www.kalaspalatset.se/ballonger-1/

Ge ballonger en glamourbehandling

Glitter är inte bara för bordsdekorationer och juldekorationer. Glitter kan bara vara det bästa sättet att förvandla den genomsnittliga ballongen till en ack så glittrande klot. Innan du börjar med något glitterrelaterat hantverk, kom ihåg hur mycket glitter älskar allt och alla. Att placera ett gammalt duschdraperi eller duk under projektområdet underlättar städningen. När du har fått dina glitter och klara ballonger, ta några accentballonger i samma färg som glittret. Denna ballongbehandling kommer inte bara att få heliumfyllda ballonger att flyta i timmar och timmar, utan den är också bra för att få glittret att fastna på ballongens inre.

Det kommer att tynga ner det om du lägger något föremål i en ballong. För att hålla saker lätta, använd konfetti gjord av tunt papper eller silkespapper. Att använda helium av hög kvalitet hjälper dina ballonger att hålla sig flytande. För att lägga till glitter på utsidan av ballongen, använd decoupagelim för att fästa glittret. Använd en skumborste, applicera ett tunt lager lim och rulla sedan din uppblåsta ballong i glittret. Skaka av överflödigt gnistra och låt ballongen torka.

Var köper man sifferballonger billigt?

Sifferballonger köps enkelt på: https://www.kalaspalatset.se/ballonger-1/

Lyft upp dina festdekorationer

Kluster av ljusa ballonger är ett omedelbart sätt att ta din fest till nästa nivå. Ballonger som svävar runt bordet gör fantastiska fotohållare och placeringskort. Du kan skapa ett sött bordskort genom att fästa en uppblåst ballong på en klubba och sätta fast den i en cupcake, ett kolaäpple eller en muffins som bas.

Använd dina heliumfyllda ballonger för att hålla föremål som tryck, priser och till och med spelpjäser i ett särskilt område. En rad ballonger som visar fotografier gör en fantastisk visning. Att limma fast några billiga falska blommor på botten av ballongerna klär upp dem för trädgårds- och tefester. För bröllopsfester eller duschar, slå in de heliumfyllda ballongerna löst i tyll och lägg till blommor. En ballongljuskrona tar ballonger till en annan nivå. Skapa en genom att samla bilder och använda en hålslagare för att sätta hål högst upp i mitten av fotona. Fäst sedan långa strängar av lockband för att hänga från de heliumfyllda ballongerna.

Var köper man kalasdekorationer billigt?

Kalasdekorationer köps billigt och enkelt på: https://www.kalaspalatset.s/

Blåsa sinnen med ett ballongträd

Även om dekoration av ett träd vanligtvis förknippas med semesterperioden, är ett ballongträd i stil året runt. Även om det kan se komplicerat ut att skapa ett ballongträd, krävs det bara lite kreativitet. Det första tricket att använda en golvlampa som trädstam. Ta bort glödlampor och sladden från lampan innan du börjar. Grundträden kräver större ballonger, mindre ballonger för huvudsektionen och några vridbara ballonger för kransen. Och glöm inte en stjärnballong för toppen!

Börja med att blåsa upp ballongerna för den nedre delen av trädet. Fäst sedan ihop två ballonger och vrid dem runt botten av lampan. Blås upp de nästa fem ballongerna med mindre luft så att de blir lite mindre och fäst dem ovanför basskiktet. De nästa fem ballongerna ska vara ännu mindre och lindas ovanför det föregående lagret för att komplettera den nedre delen av trädet. Ta en paus och börja sedan blåsa upp resten av dina ballonger. Använd de mellanstora ballongerna för den mellersta delen av trädet och de små ballongerna på den smala toppen. För det sista steget, skapa din krans genom att blåsa upp långa ballonger och vrida dem till pärlliknande former. Limma eller tejpa dem på trädet för att fullborda utseendet. Du kan också göra det lättare för dig och köpa en ballongbukett som kan ställas på bord eller golv från https://kalaspalatset.se/ballongbuketter/.