Tips & Råd

Hur man dekorerar med ballonger – del 1

Ballonger stjärnor #9

Ballonger är kul för barn i alla åldrar. Dessa mångsidiga och roliga dekorationer ger färg, dekoration och personlighet till alla evenemang. Med lite tid och kreativitet är himlen gränsen. Eftersom ballonger finns i alla storlekar och former är ballongdekorationer det perfekta sättet att lyfta din nästa fest. Från födelsedagar till bar mitzvah, ballongdekorationer lockar uppmärksamhet vid alla evenemang. De  flesta ballongdekorationer kräver ett sortiment av ballonger, en ballonghandpump, tråd och fiskelina, en limpistol för låg temperatur och kommandokrokar eller en pinnbräda för att hålla upp designen.

Innan du handlar dina ballongdekorationer, välj ett färgtema för ditt evenemang. Lila dekor kan innehålla rosa, lavendel eller belagda färger för att lägga till visuellt intresse. Överväg att blanda toner med guld- eller silverballonger och utsmyckningar. Låt oss prata lite om ballongsäkerhet. De flesta dekorationer använder latexballonger, som kan explodera. Om du använder folieballonger med helium, kassera dem på rätt sätt och släpp dem inte upp i himlen. Dessa ballonger kan orsaka kaos med kraftledningar. Ballonger finns i olika storlekar när de är uppblåsta, och det finns en hel regnbåge av färger och metaller. Nu ska vi börja dekorera med ballonger!

Var kan man köpa billiga ballonger?

Köp ballonger billigt på: https://www.kalaspalatset.se/ballonger-1/

Välkomna dina gäster med gyllene valv

En ljus och djärv ballongbåge skapar en iögonfallande entré för alla evenemang. Helt anpassningsbara med en kombination av storlekar, färger och stilar av ballonger, är bågar den perfekta bakgrunden för dina gästers foton. För att börja, välj två färger för båg-temat och bär det temat genom hela ditt evenemang. Skissa sedan din båge och planera dess storlek, proportioner och färger innan du blåser upp ballongerna. Medan du blåser upp dem, variera storleken från liten till stor. Trä sedan ballonghalsarna och häng dem på bågen med krokar eller en pinnbräda. Du kan även använda en monofilament fiskelina för din valvram.

Om du vill skapa en fristående ballongbåge, använd tung tråd för att förankra den i stora hinkar med sand eller grus. Blås sedan upp ballonger, bind ihop två och vrid de två på ett annat par för att skapa en uppsättning om fyra. Du kan göra små klöver- och blomformer. För ett modernt utseende, välj en monokromatisk palett och ballonger i olika storlekar. Eller köp ett ballongbåge paket från https://kalaspalatset.se/ballongbagar/ för att göra det enkelt. Även om ballongbågar inte är svåra att konstruera behöver de vanligtvis några hundra ballonger.

Var köper man ballonger billigt?

Ballonger köps enkelt på: https://www.kalaspalatset.se/ballonger-1/

Odla lite ballongfrukter och grönsaker

Skapa en trädgård med läckerheter vid din nästa fest med ballonger med frukt och blommor. För blommor, istället för att göra den fyra-bladiga blomman som vanligtvis används i bågar, gör fem-bladiga blommor genom att linda ballonghalsarna runt varandra. Du kan fästa dem med stretchiga gummiband eller långa ballonger som kallas modellballonger. Lägg till en kontrasterande ballong i mitten, fäst sedan blommorna på gröna trädgårdspålar som dessa från Lowe’s och klipp dem i olika längder. Du kan också blåsa upp långa ballonger, vika dem och vrida dem flera gånger för att bilda en 3D-blomma. Ett enkelt sätt att skapa en ballongblomma är att köpa ett ballongset som detta https://kalaspalatset.se/ballonger-6-st-faste-blomma-10/  från kalaspalatset.

Att göra fruktballonger kräver noggrann planering, plus tejp och papper för löv. Små och runda orange ballonger blir apelsiner genom att fästa några gröna blad. Du kan förvandla små gyllene, djupröda eller lila ballonger till klasar av vindruvor, krusbär, blåbär eller björnbär med lite tejp och blad. Använd långa, gula ballonger för bananer och fäst dem på blomtråd för att skapa girlanger.

Var köper man LED-ballonger billigt?

LED ballonger köps billigt: https://www.kalaspalatset.se/ballonger-1/

Lys upp natten med LED ballonger

Att lägga små LED-lampor i dina ballonger innan du blåser upp dem skapar oväntad elegans. Normalt håller LED-lampor vanligtvis upp till 15 timmar. Dina gäster kommer att vara förtjusta med pastellfärgade, pärlfärgade och vita glödande ballonger som svävar i taket. Innan du blåser upp ballonger med luft eller helium, sätt in ditt val av belysningselement. Billiga specialdesignade batteridrivna lysdioder skapar en iögonfallande display. För en unik look, knäck armband som lyser i mörkret och placera dem i en genomskinlig eller ogenomskinlig ballong. Blås sedan upp ballongen delvis innan du sätter in ytterligare en glödstav inuti och fyller den till önskad storlek.

Upplysta ballonger fyllda med luft ser fantastiska ut när de flyter i din pool, spa, damm eller vatten. Du kan till och med lägga några i ditt badkar för att ge det en festlig touch. Fyll ditt rum och sväv dem i taket för dämpad, omgivande belysning. Eller så kan du lägga till lite glimt med klara ballonger försedda med LED-lampor. Du köper enkelt och billigt ballonger med LED lampor i på kalaspalatset.se.