Varukorg
Fri frakt - över 199 kr     1-2 dagars leverans     Säker betalning med Klarna
kalasdekorationer

Skapa enkla kalasdekorationer – del 3

Tips på enkla kalasdekorationer – del 3

I denna tredje delen fortsätter vi att ge fina tips på kalasdekorationer för ett perfekt hemma kalas.

Födelsedags dekoration teman

Beroende på personens ålder kan man välja födelsedagsdekorationstema direkt från välkända karaktärer som enhörningar, superhjältar, maskerad, greta gris osv. Teman kan också vara så enkelt som att färgkoda två eller tre dekorartiklar.

Födelsedagspersonens ålder kan också bli ett tema, så att födelsedagsdekorationen hemma kan göras runt detta nummer. När temat är planerat, välj dekorationsmaterial, lampor, etc., för att passa ihop med rumsdekorationsidéer för födelsedag som du har tänkt på. Se till att tårtan och andra desserter är designade utifrån temat.

Dekorationsidéer för födelsedag för flickor

När man inreder hemmet för en födelsedagsfest för en flicka behöver man inte bara välja rosa ballonger och inredningsföremål. Det finns andra färger i trenden som lila, persika, lavendel, silver, guld etc för födelsedagsdekoration.

Man kan välja teman som enhörning, sjöjungfru, Frost, dinosaurie osv. För en tonårstjej, gå på en fest med ljustema med LED ballonger, neondekorationer, glödande bordslayouter. Andra teman för dekoration för födelsedag hemma kan vara spa-tema, Instagram-tema, dans och karaoke, mordmysterium, rymdtema beroende på flickans intresse.

Dekorationsidéer för födelsedag för pojkar

För en ung pojke, välj de vanliga ballongdekorationerna, men om det är en tonårsfest, dekorera hemmet med en födelsedagsbanderoll, upplysta bokstäver och papperslyktor för att skapa feststämningen. För äldre tonårspojkar, håll dig till en monokromatisk färgpalett eftersom inte alla är förtjusta i ljusa färger.

Designa en gardin för festlokalens dörröppning med serpentiner. Involvera födelsedagspojken i heminredning med gör det själv-idéer. Tänk på en kreativ matpresentation med bägare, burkar, flätade korgar och snyggt porslin. En pojkes födelsedagsfest inredning kan göras på olika teman som fotboll, superhjälte, fortnite, dinosaurie osv.

För att hålla de unga gästerna sysselsatta, planera en aktivitetsbaserad temafest. Ordna med akvarellfärg, papper, pennor, glitter, pysselverktyg etc. Om man har plats hemma, planera då ett stjärnskådande partytema med ett teleskop eller baknings- och mocktailsessioner. Idag kan man anlita proffs för en hemmafest inom spännande ämnen som kemi, astronomi eller fysik.

Födelsedagsdekoration hemma: En storslagen entré

Lys upp hemmets entré med stil och dekorera den efter det specifika temat. Ange tonen på festen från själva entrén. Huvuddörren/ingången syns först när en gäst besöker huset. Det sätter förväntningarna på inredningen av huset. Det bör inte vara för högt; den ska vara subtil utan att hindra rörelsen vid dörren. Håll ett par höga vaser med blommor på båda sidor av dörren eller rita dörren med blommor och serpentiner.

Födelsedagsdekorationer för vuxna

En vuxen födelsedagsfest hemma handlar om att umgås med vänner och fira födelsedagen. Det är dags för alla att koppla av, njuta av drinkar, spela spel och ha en bra konversation. Man kan planera en ost och vin fest, karaokekväll, grillfest, pokerfest eller spa-fest eller ordna med en mocktailklass hemma.

Förutom ballonger använd färska blommor och ljus för att dekorera huset. Idéer för födelsedagsbordsdekoration för vuxna kan inkludera att använda snygga servisset som går med färgerna på dekorationerna, såsom ballonger eller serpentiner för att matcha. Färgglada element som servetter eller bordslinne kan också användas för att lägga till textur, färg och bidra till temat och den övergripande inredningen.

Romantiska födelsedagsdekorationsideer Som en del av enkla födelsedagsdekorationsidéer kan man dekorera hemmet för din parterners födelsedag. För att lägga till den romantiska och födelsedagskänslan förutom vardagsrummet kan man till och med dekorera sovrummet med hjärtformade röda ballonger.

Andra idéer för dekoration av födelsedagsrum inkluderar att designa en hjärtformad ballongbåge i guld för väggen, användning av aromatiska ljus och färgkoordinering av dessa ljus med ballongerna. Om sovrummet är rymligt, sprid kronbladen av röda rosblommor på golvet. Eller använd blommorna för att dekorera rummets hörn eller gå in för en hjärtformad blombukett.

Idéer för att dekorera födelsedagsrum hemma inkluderar att visa bilder av minnen på ett hjärtvärmande sätt. Gå ner i minnesbanan genom att klistra på de olika ballongerna bilderna av din parterner eller er båda tillsammans snyggt och häng upp dem.

kalaspalatset.se hittar du ett stort urval av ballonger och kalasdekorationer till fantastiska priser och alla tillfällen. Du betalar alltid tryggt och säkert med Klarna.

Snabb 1-2 dagars leverans

Spårbart med Postnord

14 dagars öppet köp

Ångra dig om du inte är nöjd

Fri frakt

Fri frakt vid beställning över 199 kr

Säker betalning med Klarna

Tryggt och säkert