Varukorg
Fri frakt - över 199 kr     1-2 dagars leverans     Säker betalning med Klarna
ballonger bukett

Enkla kalasdekorationer med ballonger – del 4

Tips på enkla kalasdekorationer med ballonger – del 4

Här ger vi några utmärkta tips på hur man enkelt kan få ett fantastiskt kalas och fest med vackra kalasdekorationer.

Födelsedagsdekorationsidéer med natur tema för ditt hem

Välj en fest med naturtema och ha enkla födelsedagsdekorationer hemma. Använd tygbanderoller, färgglada pappersdekorationer, pinwheels eller minnesvärda foton av födelsedagspersonen, origamiblommor gjorda av återvunnet papper eller med pappersquillingkonst, för att dekorera väggarna. Använd biologiskt nedbrytbara element som latex ballonger, färska blommor, löv, bambu, jute, sockerrör och färgade snören som festdekorationsidéer för födelsedagar. Undvik dekorationer med ballonger eftersom de påverkar miljön. Välj giftfria och biologiskt nedbrytbara tallrikar, koppar och redskap från förnybara eller återvunna material. För belysning, använd energibesparande LED-lampor. Till ett barns födelsedag, ge hållbara returpresenter som återanvändbara muggar, miljövänliga brevpapper, väskor, fågelhus, trädgårdsarbeten, små krukväxter eller träleksaker och pussel i återanvändbara påsar. På festdagen, ha separata märkta kärl för biologiskt nedbrytbart matavfall och torrt, pappers- och plastavfall.

Tips för enkla födelsedagsdekorationer hemma:

För att förbereda huset för en födelsedagsfest, städa hemmet noggrant.

Försök att arrangera om möblerna så att gästerna kan röra sig fritt.

Växter och blommor ger liv till varje fest. Ta med krukväxter utomhus eller arrangera några nyklippta blommor runt om i huset.

När du dekorerar hemmet för en fest, kom ihåg att höjden är en viktig faktor för att dekorera. Dekorationerna ska vara på en nivå som lätt möter ögat.

Dekorera med färgglada draperier tillsammans med sagolika runt hela huset för att ge inredningen den extra gnistan.

Välj ett hörn i vardagsrummet och lysa upp det med ljus, glittrande bäckar, blommor eller satinband för en fotobås, som är Insta-värdig.

Förvandla din balkong och uteplats för festen med ordentliga lampor, sittplatser och några pallar för att ställa drycker och mat på.

För barns säkerhet se till att ljusen är väl täckta och förvaras på en säker höjd. Var också försiktig med tömda ballonger och cupcake toppers, eftersom dessa är kvävningsrisk för små.

Se till att allt är fläckfritt rent i badrummet; behåll mjuka servetter, doftande ljus eller luftfräschare och ett gäng färska blommor.

Håll en färgglad papperskorg och återvinningskärl synliga så att det är lättare för gästerna att upptäcka och slänga avfall.

Efter festen, ta bort och förvara alla dekorationsföremål som du sannolikt kommer att återanvända och gör dig av med resten.

Kasta inte matrester. Donera det till en insamling.

Födelsedagsfest med spel och dans – områdes dekoration

Skapa och dekorera flera områden för festen hemma förutom sittplatser, tårtskärning och matplats. Flytta upp sofforna mot väggen så att gästerna kan använda golvytan till dans. Om du har utrymme, använd sedan serpentiner och enkel ballongdekoration hemma för födelsedagen för att dekorera dansområdet. Satsa på färgstark belysning för att göra området mer lämpligt, tillsammans med några discobollar. Välj festmusik i förväg. För roliga, kreativa inomhusspel och aktiviteter, planera spel som fiskdamm, roliga charader, brädspel, skattjakt, skicka paketet, etc. Beroende på utrymmet och antalet gäster, välj lämpliga spel för att underhålla dem. Tänk på medelåldern för barn som deltar på festen. Ha spel som är lättare att spela för de flesta av gästerna än svåra spel som bara ett fåtal barn skulle gilla.

Matidéer för födelsedagsfest hemma

Mat är en av de viktigaste aspekterna av en födelsedagsfest. Efter smaken ligger nyckeln till glädje i en meny som är den perfekta balansen mellan traditionellt och trendigt. Menyn måste vara mångsidig och bör tillgodose smaker som sträcker sig från barn till pensionärer. Inte bara maten på borden bör vara presentabel utan hela matavdelningen ska vara dekorerad och inbjudande. Det måste vara attraktivt och bör överensstämma med temat för födelsedagsfesten. Planera delikatesser från förrätter, varmrätter, desserter, drycker etc. Servera varma förrätter i babystorlek. För barnkalas, håll enkel mat som pizza, nachos och små smörgåsar och undvik servis av glas. Använd en diskret färgduk som inte övermannar porslin.

Hos kalaspalatset.se kan du köpa massor med olika kalasdekorationer och ballonger till låga priser. Betalning sker tryggt och säkert med Klarna.

Snabb 1-2 dagars leverans

Spårbart med Postnord

14 dagars öppet köp

Ångra dig om du inte är nöjd

Fri frakt

Fri frakt vid beställning över 199 kr

Säker betalning med Klarna

Tryggt och säkert