Tips & Råd

Dekorera med ballonger – del 3

sifferballonger

Gör en välkomnande ballongkrans

Beväpnad med en skumkrans och några ballonger kan du enkelt göra dina drömmars ballongkrans. Det bästa är att du inte ens behöver blåsa upp ballongerna om du föredrar att inte göra det. Du behöver raka nålar, piprensare, sax och 120 olika ballonger för att skapa en skumkransform. Det är rekommenderat att vika ballongerna vid halsen innan du fäster dem med raka nålar. Flytta runt kransen och fyll i eventuella tomma områden med ballonger tills kransen är helt täckt.

En annan unik idé är att skapa din krans med en hula hoop bas. Börja med att spraymåla ringen och låt den prova innan du pryder den med ballonger. De föreslår att blåsa upp ballongerna till olika storlekar och binda dem i par. Fäst ballongerna i ändarna (eller med snöre eller fiskelina) och fäst dem i klumpar på ringen. Lägg till fler färger och flytta dem tills det ser tilltalande ut. Dekorera med band eller äkta eller falska blommor för pricken över i:et.

Var köper man billiga ballonger?

Man köper ballonger på https://kalaspalatset.se/ballonger-1/.

Njut av några frysta godsaker.

Tvärtemot vad många tror behöver ballonger inte alltid luft eller helium. För ett barnvänligt hantverk, fyll dem med vatten och matfärg. Du kan förvandla ballonger med vatten och matfärg och placerar dem i frysen till glada dekorationer för din uteplats. Det är bäst att sätta upp det här hantverket i ett område som kan hantera en färgglad röra. Börja sedan lägga till några droppar matfärg i ballongen och fyll dem långsamt med vatten. Frys tills den är fast, skär sedan ballongen och dra bort den från den färgade isen. För stora kulor, använd latexballonger och följ samma procedur. Dessa kulor kommer att se bra ut på en uppfart, staket eller ett annat utomhusområde på ditt evenemang.

Om du älskar glass, överväg att förvandla dina pastellfärgade, heliumfyllda ballonger till glassstrutar genom att lägga till bruna papperstrutar. Börja med att rita runt en platta och skär sedan ut cirkeln. Som en pajskiva, ta bort en klyfta som täcker cirka 20% av formen. Lägg till korsstreckning med den bruna pennan för att efterlikna konens utseende. Blås upp, knyt av och fäst band eller lockband. Fäst sedan “strutten” på “glassen” med dubbelhäftande tejp.

Var köper man ballonger?

Man köper ballonger billigt och enkelt på https://kalaspalatset.se/ballonger-1/.

Smycka dina ballonger med fantasi

Dessa dagar är ballonger inte bara för dekoration. De gör också den perfekta duken för din kreativitet. Pompomsvansar get ballonger ljus, tredimensionell färg och gnistra. För att återskapa denna söta look, använd klara ballonger eftersom de kan hålla vikten av pom-poms bättre. Håll jämna mellanrum när du fäster glitterpumparna med en lågtemperaturlimpistol.

Marmorerade ballonger är ett annat sätt att förvandla en ballong från trist till fab. För att slutföra det här projektet, använd heliumfyllda ballonger eftersom nagellackets färg är tung. När ballongen är full, förseglad och bunden till ett snöre, häll lite vatten i en grund behållare och droppa i nagellack. Utan att flytta ballongen för mycket, sänk försiktigt ner och ta bort den och låt den sedan torka. Du kan också skapa och applicera skräddarsydda klistermärken med speciellt papper för bläckstråleskrivare. Fortsätt och ha kul med olika typsnitt och klistermärken. Se bara till att klistermärket passar på den uppblåsta ballongen.

Var köper man sifferballonger?

Man köper sifferballonger på https://kalaspalatset.se/sifferballonger/.

Ta ballongdekor utomhus

Om du gör utomhusballongdekorationer finns det några speciella krav att tänka på. Solsken och vind är inte skonsamt mot ballonger. Solen kan få ballonger att expandera och explodera, särskilt mörka färger som suger upp mer värme. Blås upp ballongerna till full storlek och släpp ut cirka 25 % av luften för att sträcka ut dem för att undvika överdriven stretchning. Helium- eller luftfyllda latexballonger börjar brytas ner i solljuset.

Ett annat tips är att skapa ballongarrangemang för skyddade områden under uteplatser, lusthus och verandor. Du kan sätta presenningar eller annat skydd på gräset eller grönskan för att förhindra att ballonger slår. Om du bor i ett klimat med hög luftfuktighet kan latexballonger smälta samman. Var särskilt försiktig när du inreder med dessa (via Balloon Coach). Fäst dessutom heliumballonger säkert till utomhusstrukturer, trädgrenar eller uteplatsstolpar med bindeklämmor. Använd upplysta latexballonger för kvälls- och nattevenemang. Du kan placera dem längs gångvägar, uppfarter eller trädgården genom att fästa dem på golfutslagsplatser och placera dem i rader eller kluster.

Var köper man kalasdekorationer billigt?

Man köper kalasdekoratione billigt och enkelt på https://kalaspalatset.se